ALGEMENE
VOORWAARDEN

Hierbij geef ik mijn zoon/dochter toestemming om deel te nemen aan het Marlous Nieuwveen Basketball Camp.
 

De organisatie en haar personeel kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig verlies van spullen. Ik begrijp dat de organisatie al het mogelijke doet qua verzorging voor de deelnemers en kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele blessures.
 

Tevens geef ik de organisatie toestemming, om ingeval van een blessure of ongeluk, medische hulp te verlenen of medische hulp in te schakelen zoals een ambulance, arts of fysiotherapeut (gedurende het kamp zal er een fysiotherapeut aanwezig zijn)
 

Het is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers om de organisatie te informeren indien speler/speelster een blessure heeft of medische indicatie.

Gebruik van foto en video materiaal

Tijdens de basketballkampen maken wij beeldmateriaal (foto’s en video’s) ten behoeve van promotie van het Marlous Nieuwveen Basketball Camp en als herinnering. Ook uw zoon/dochter kan op dit beeldmateriaal te zien zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met deze foto’s en video’s.

 

Met het akkoord gaan van onze algemene voorwaarden geeft u toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter. Het beeldmateriaal kan gebruikt worden op flyers, tickets en onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram en onze website.

 

Uw toestemming geldt alleen voor het beeldmateriaal, dat door ons zelf of dat in onze opdracht wordt gemaakt. U mag natuurlijk altijd de door u gegeven toestemming weer intrekken. Wanneer u hier niet mee akkoord gaat dan ontvangen we daar graag bericht van via camp@marlousnieuwveen.nl