SAMEN MET JOU STOPPEN
WIJ FUN IN FUNDAMENTALS.

Na veel ervaring opgedaan te hebben met spelen, trainen en coachen van basketball besloten Ivo Boom en Marlous Nieuwveen in het voorjaar van 2012 om een basketballkamp te gaan organiseren. Vanuit de Stichting Basketball Ontwikkeling Nederland ontstond het Marlous Nieuwveen Basketball Camp, kortweg MNBC.

 

Via deze weg willen we onze passie en liefde doorgeven aan de nieuwe generatie basketballers. Plezier in het spel staat bij ons dan ook centraal, maar we gaan er ook zeker voor zorgen dat je beter leert basketballen!
Wij organiseren basketballkampen tijdens de zomer en de kerstvakantie. Onze basketballkampen zijn toegankelijk voor basketballers van elk niveau in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar oud.

 

Je wordt in een groep ingedeeld met spelers en speelsters van je eigen niveau zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de trainingen. Tijdens de basketball trainingen zullen we veel aandacht besteden aan het correct aanleren en verbeteren van basketball fundamentals zoals: passen, dribbelen, schieten, verdedigen, rebounden en nog veel meer!

 

Voor de jongere deelnemers is er ook voldoende tijd voor leuke spellen zoals: 3 is teveel, vele variaties op de oude favoriet tikkertje, schietspelletjes, basketballbowlen, jumping jacks:-) etc...

 

Tijdens de middagen zullen de wedstrijden van het CampToernooi gespeeld worden. Dit CampToernooi is de ideale gelegenheid om al je nieuw aangeleerde en verbeterde skills te laten zien terwijl je met jouw CampTeam strijdt voor het kampioenschap!

 

Naast het CampToernooi zijn er nog vele mogelijkheden om mooie prijzen te winnen, zo selecteren wij bij elk Marlous Nieuwveen Basketball Camp een MVP en All-Stars. Maar zelfs dat is nog niet alles! Zo zijn er onder andere ook nog de "Move van het Camp", "Skills Challenge", "Knock-Out", en "One vs. One" competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn. Kortom een basketballkamp dat je niet kan missen! 

WELK CAMP LIJKT
JOU HET MEESTE FUN?

Helaas kon het Wintercamp in verband met Corona niet doorgaan en hebben we het verplaatst naar de zomervakantie en omgedoopt tot Summercamp. 

Het Summercamp vindt plaats van  16 t/m 18 augustus in sportzaal Houtkwartier in Leiden. 

Heb jij zin om 3 dagen lang lekker te basketballen, plezier te maken en wil je een betere basketballer worden, lees dan snel verder en meld je aan. 

Tijdens dit driedaagse camp wordt er van 09:00 tot 16:00 getraind. In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan skills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling.

 

In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

Hierna worden de deelnemers weer opgehaald, dit houdt dus in dat je overdag lekker kan ballen en trainen maar s’avonds heerlijk in je eigen bed kan slapen!


De kosten zijn € 159,- per deelnemer voor drie dagen basketballen én natuurlijk genoeg eten en drinken, een tenue, een bal en een certificaat van deelname.

 

Ben jij dol op basketbal en wil je tijdens de vakantie aan je skills blijven werken?

Wil je trainen op niveau?

Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, Top-trainers, Spelers en Speelsters?

 

Geef je dan snel op!

SummerCamp

2021

Ook tijdens de Kerstvakantie van 2021 organiseren we weer een basketballcamp!

 

De data voor dit voor basketballcamp zijn nog niet bekend. Hou onze site en socials in de gaten zodat je er op tijd bij bent!  

WinterCamp

2021