Marlous Nieuwveen Basketball Camp | Morssingel 215, 2312 EX LEIDEN | camp@marlousnieuwveen.nl | Tel: 06-18223887

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon

SAMEN MET JOU STOPPEN
WIJ FUN IN FUNDAMENTALS.

Na veel ervaring opgedaan te hebben met spelen, trainen en coachen van basketball besloten Ivo Boom en Marlous Nieuwveen in het voorjaar van 2012 om een basketballkamp te gaan organiseren. Vanuit de Stichting Basketball Ontwikkeling Nederland ontstond het Marlous Nieuwveen Basketball Camp, kortweg MNBC.

 

Via deze weg willen we onze passie en liefde doorgeven aan de nieuwe generatie basketballers. Plezier in het spel staat bij ons dan ook centraal, maar we gaan er ook zeker voor zorgen dat je beter leert basketballen!
Wij organiseren basketballkampen tijdens de zomer en de kerstvakantie. Onze basketballkampen zijn toegankelijk voor basketballers van elk niveau in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar oud.

 

Je wordt in een groep ingedeeld met spelers en speelsters van je eigen niveau zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de trainingen. Tijdens de basketball trainingen zullen we veel aandacht besteden aan het correct aanleren en verbeteren van basketball fundamentals zoals: passen, dribbelen, schieten, verdedigen, rebounden en nog veel meer!

 

Voor de jongere deelnemers is er ook voldoende tijd voor leuke spellen zoals: 3 is teveel, vele variaties op de oude favoriet tikkertje, schietspelletjes, basketballbowlen, jumping jacks:-) etc...

 

Tijdens de middagen zullen de wedstrijden van het CampToernooi gespeeld worden. Dit CampToernooi is de ideale gelegenheid om al je nieuw aangeleerde en verbeterde skills te laten zien terwijl je met jouw CampTeam strijdt voor het kampioenschap!

 

Naast het CampToernooi zijn er nog vele mogelijkheden om mooie prijzen te winnen, zo selecteren wij bij elk Marlous Nieuwveen Basketball Camp een MVP en All-Stars. Maar zelfs dat is nog niet alles! Zo zijn er onder andere ook nog de "Move van het Camp", "Skills Challenge", "Knock-Out", en "One vs. One" competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn. Kortom een basketballkamp dat je niet kan missen! 

WELK CAMP LIJKT
JOU HET MEESTE FUN?

Natuurlijk organiseren we ook tijdens de kerstvakantie weer een basketballcamp! 

En we gaan het deze keer anders doen, geen driedaags WinterCamp maar 2x 2 dagen basketball plezier!!!

 

WinterCamp Christmas op 23 & 24 december 

WinterCamp New Year op 2 & 3 januari

Zoals je van ons gewend bent vindt het WinterCamp plaats in sportzaal Houtkwartier in Leiden.

 

Wat dit WinterCamp anders is dat je geen basketball en reversible tenue krijgt maar wel een toffe andere verassing! 

Tijdens beide kampen wordt er van 09:00 tot 16:00 getraind. In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan skills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling. In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

 

Hierna worden de deelnemers weer opgehaald, dit houdt dus in dat je overdag lekker kan ballen en trainen maar s’avonds heerlijk in je eigen bed kan slapen!

 

 

De kosten voor een tweedaags WinterCamp zijn € 109,- per deelnemer voor twee dagen basketballen én natuurlijk genoeg eten en drinken en een gaaf basketball cadeau! 

 

Voor de echte fanatieke basketballers hebben we een mooie aanbieding! 

 

WinterCamp Double The FUN!!! 

Dit houdt in dat je mee doet aan het WinterCamp Christmas en New Year! Dat betekent 4 hele dagen basketballen tijdens de kerstvakantie! 

 

De kosten voor WinterCamp Double The FUN! zijn € 209,- per deelnemer voor vier dagen basketballen én natuurlijk genoeg eten en drinken en een gaaf basketball cadeau! 

 

Ben jij dol op basketbal en wil je tijdens de vakantie aan je skills blijven werken? Wil je trainen op niveau?  Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, Top-trainers, Spelers en Speelsters?

 

Geef je dan snel op!

WINTER

CAMP 2019

Ook tijdens de Zomervakantie van 2020 organiseren we weer een basketballcamp! 

Het Summercamp vindt plaats van 20 t/m 24 juli in sportzaal Houtkwartier in Leiden. 

Heb jij zin om 5 dagen lang lekker te basketballen, plezier te maken en wil je een betere basketballer worden, lees dan snel verder en meld je aan. 

Tijdens dit vijfdaagse camp wordt er van 09:00 tot 16:00 getraind. In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan skills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling.

 

In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

Hierna worden de deelnemers weer opgehaald, dit houdt dus in dat je overdag lekker kan ballen en trainen maar s’avonds heerlijk in je eigen bed kan slapen!


De kosten zijn € 250,- per deelnemer voor vijf dagen basketballen én natuurlijk genoeg eten en drinken, een tenue, een bal en een certificaat van deelname.

 

Ben jij dol op basketbal en wil je tijdens de vakantie aan je skills blijven werken?

Wil je trainen op niveau?

Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, Top-trainers, Spelers en Speelsters?

 

Geef je dan snel op!

SUMMER
CAMP 2020