THERE IS ABSOLUTELY
NO i IN OUR TEAM.

Een goed basketballkamp begint met een goede staf en wij zijn trots dat we tijdens elk camp weer een uitstekende staf hebben staan. Hieronder vallen natuurlijk de trainers en coaches die allemaal een schat aan basketballkennis en ervaring hebben, maar minimaal net zo belangrijk zijn de fysiotherapeuten, verzorgers, fotografen, koks en andere specialisten die telkens weer voor ons klaarstaan. 


We proberen in de staf een goede mix te vinden tussen actieve basketballspelers/speelsters van het hoogste niveau, jonge nieuw komende coaches en juist heel ervaren coaches die op het hoogste niveau in Nederland coachen. Persoonlijke aandacht van een coach is essentieel voor een (jonge) basketballer die zijn of haar skills wil ontwikkelen en verbeteren, we zorgen dan ook dat er altijd ruim voldoende coaches aanwezig zijn op elk kamp.
 

Onze visie is dat je op deze manier basketballkennis op vele verschillende manieren aan de jeugd kan aanbieden. Wat al onze basketballtrainers in ieder geval gemeen hebben is dat het basketball enthousiastelingen van het eerste uur zijn, over veel energie beschikken en er plezier in hebben om hun kennis te delen met anderen!

MAAK KENNIS MET ÓNS TEAM.

Hieronder zie je een overzicht van de coaches die tijdens eerdere camps zijn langsgekomen.
Houdt onze  site en  facebookpagina in de gaten want daar houden wij je goed op de hoogte zodat je weet welke coaches je kan verwachten. We proberen regelmatig nieuwe trainers aan ons team toe te voegen.
Ben jij een trainer/coach en wil je graag een keer helpen tijdens een van de camps stuur dan een berichtje naar camp@marlousnieuwveen.nl

Marlous_Nieuwveen_edited
Ivo_Boom_edited
Natalie_van_den_Adel_edited
Karin_Kuijt_edited
Vincent_Krieger_edited
Vincent_van_Sliedregt_edited
Kim_Hartman_edited
Ingrid_van_der_Plas_edited
Marloes_Soffner_edited
Alexander_van_den_Heuvel_edited
Mitchell_Lieveld_edited
Anita_de_Jager_edited
Giorgos_charalampopoulos_edited
Raoul_Straathof_edited
Jacobine_Klerx_edited

Een team is nooit compleet zonder

waterdragers, fans en bedrijven
die achter de schermen alles

voor ons organiseren.

Met trots kunnen wij dan ook melden dat onze camps worden gerealiseerd
door unieke en intensieve
samenwerking met;

SAMEN
STERK(ER).